Webdesign

Het webdesign of een website laten maken is een vak apart. Het beste kan je dit laten door een vakman (webdesigner). Hij kent alle kneepjes van het vak en weet als geen ander hoe je een goede website in elkaar zet. Vele aspecten worden op elkaar afgestemd, denk hierbij aan: kleuren, lijnen, vormen, menu opzet, logo, gebruiksvriendelijkheid van de website. Allemaal aspecten waar een webdesigner veel kennis van heeft. Standaard gebruiken wij het WordPress CMS. 25% van het internet draait op dit systeem en dat is niet zonder reden. Wij zijn specialist in dit systeem.

Een goede website is vindbaar in de zoekmachines en weet vervolgens de bezoekers om te zetten in klanten. Dit gebeurt lang niet altijd en meestal zijn er vele verbeterpunten mogelijk. Een goed webdesign bureau herken je aan zijn portfolio en recensies van klanten. Mitss Webdesign is een internetbureau wat sinds 2015 actief is. In 2018 hadden ze al meer dan 200 websites gemaakt en in onderhoud. Vele klanten zijn tevreden over Mitss Webdesign en hebben dit uitgesproken op zijn google pagina. Goede recensies stralen waardering en betrouwbaarheid uit. Ik vind het dus belangrijk dat een klant een beoordeling achter laat. Hieronder ga ik in op waarom ik dit artikel heb geplaatst. Dit is een vorm van marketing die zeer effectief is in de zoekmachines maar tegelijkertijd ook heel moeilijk is te realiseren.

Webdesign in Meppel

Artikelen zoals deze kunnen de vindbaarheid van je website vergroten. Mits de artikelen aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo is de lengte en het aantal zoekwoorden belangrijk. Ook de opmaak van H1 tags spelen een belangrijke rol. Uiteindelijk zorgt deze techniek (linkbuilding) ervoor dat je website aanzienlijk beter scoort in de zoekmachines. Dit is de eerste stap van je marketing, webdesign Meppel is zo’n landingspagina, je bezoekers komen hier binnen, vervolgens zorg je met een goed webdesign dat deze bezoekers worden omgezet in klanten.

Deze techniek kent ook een keerzijde. Als je artikelen door google als spammy worden beoordeeld zal er een tegengesteld effect optreden. Je zal steeds verder wegzakken in de resultaten! Waak hiervoor, dit is wat niemand wilt.

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Wij vertellen jou graag hoe we jou kunnen helpen aan een betere vindbaarheid en of aan een nieuw webdesign.